top of page

Thuiskantoren & Tiny houses

Packson ontwerpt en produceert op bestelling uw thuiskantoor of tiny house

Thuiskantoor in een tuin in Amsterdam

T H U I S W E R K E N

Thuiswerken
Door de invoer van hybride werken zijn veel woon- en slaapkamers tijdelijk omgetoverd tot thuiskantoor. Deze omschakeling naar hybride werken is zeer positief ontvangen door de arbeidsmarkt. De toename in vraag naar een permanente thuiswerkplek is aanzienlijk toegenomen. Packson Interiors helpt u vorm te geven aan uw vaste thuiswerkplek door middel van opmaat aangeboden thuiskantoren. Door onze creativiteit, technische kennis en uiterst moderne productielocatie in Polen, kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen.  Vraag naar alle mogelijkheden om uw thuiskantoor realiteit te maken. 

U N I E K  W O N E N

In verband met de huidige woningnood komen veel woningzoekenden lastig aan een geschikte woning op de woningmarkt. Hierdoor worden zij onbedoeld gedwongen langer thuis te wonen of te wonen in een woning die niet voldoet aan wensen en behoeften. De toename in vraag naar een permanente woning is aanzienlijk toegenomen. Packson Interiors helpt u in de realisatie van uw eigen op maat gemaakte Tiny House. Door onze creativiteit en technische kennis, in combinatie met onze eigen productielocatie, voldoen wij eenvoudig aan uw wensen

en realiseren op die manier samen met u een op maat gemaakte Tiny House. 

Modern Tiny House met grote moderne parasol met ondergaande zon
Interieur thuiskantoor met moderne kasten met houtprint en een moderne bureaustoel. Op het bureau staat een iMac en moderne boxen.
Tiny house onder een sterrenhemel
bottom of page