top of page

O V E R  O N S

Packson Interiors is een onafhankelijk bedrijf. Met een eigen productiefaciliteit in Torun (PL) hebben wij alle knowhow in huis, van ontwerp tot realisatie. Door onze creativiteit, technische kennis en uiterst moderne productielocatie in Polen kunnen we aan bijna alle wensen van onze klanten voldoen. De meest geavanceerde technieken zijn mogelijk met behulp van onze moderne productieapparatuur. Onze kantoren zijn gevestigd in Zwolle, Nederland (Hoofdkantoor) en Torun, Polen (Productie). Wij

bieden een totaaloplossing, van 3D-ontwerp tot en

met de installatie van uw product of interieur. Wij onderscheiden ons doordat we zowel in grote

als kleine aantallen kunnen produceren.

Anker 1

O N Z E  W E R K W I J Z E

Elk product wordt voor u op maat gemaakt. Wij implementeren uw wensen en behoeftes en transformeren uw idee om naar realiteit. Zo is nooit een product hetzelfde. Wat kunt u van ons verwachten? Graag delen wij onze werkwijze, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Onze werkwijze gebundeld in 7 eenvoudige stappen. 

1.

Wij bieden u onze volledige productontwikkelingsservice aan. Hier worden alle wensen en behoeftes geïnventariseerd en bieden wij advies op maat.

2.

Alle wensen en behoeften worden uitgewerkt tot een concept ontwerp. In deze fase zijn eventuele aanpassingen en/of toevoegingen mogelijk. 

​3.

Het product wordt gedefinieerd en wordt technisch uitgewerkt.

U ontvangt tijdens deze stap

een offerte van ons. 

4.

Na akkoord op de offerte

wordt de productie voorbereid en eventuele noodzakelijke prototypes gemaakt. 

5.

Uw product is in productie

en wordt voorbereiding voor transport en distributie.

6.

Uw product wordt uitgeleverd

op het door u aangegeven afleveradres. 

7.

Indien gewenst wordt uw product opgebouwd op de door u aangegeven locatie. 

Heeft u vragen over alle mogelijkheden?
We maken graag een afspraak bij u of bij ons op kantoor.

W E R K E N

Wij zijn trots op ons team. Ons team bestaat uit een gezonde mix van ervaren, gepassioneerde en creatieve personen. Met een nooit aflatende drang om elk verhaal tot op de bodem uit te zoeken, streven we ernaar om alle details te ontdekken en met jou te delen.

bottom of page